Badminton Takımı başarıya doymuyor

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Üniversiteler arası Süper Lig Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2’si oldu.

2015 yılında Avrupa Şampiyonu olan Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Erzincan’da 22-26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen Üniversiteler arası Süper Lig Türkiye Şampiyonası’na katıldı ve büyük başarıya imza attı.

Karşılaşmalarda Erzincan Üniversitesi Badminton Takımı Türkiye 1’si, Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı Türkiye 2’si, Elazığ Fırat Üniversitesi Türkiye 3’sü olurken, Uludağ Üniversitesinden üç sporcu da bireysel karşılaşmalarda derece elde etti.

Müsabakalar sonucunda tek erkeklerde Emre Lale Türkiye ikincisi, Sinan Zorlu Türkiye üçüncüsü, tek bayanlarda ise Emine Demirtaş Türkiye üçüncüsü oldu.

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı Antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Aygül Akça, Spor Müdürü Tuncer Topsaç’ın eşlik ettiği Badminton Takımı’nda Emre Lale, Sinan Zorlu, Yusuf Ramazan Bay, Emre Cömert, Mustafa Kutlu, Emine Demirtaş, Buse Ceylan ve Burcu Koç bulunuyor.

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, temmuz ayında Hırvatistan’da yapılacak Üniversiteler Badminton Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Haber Tarihi : [03-May-2016]