“Aç Gözünü” temalı ahşap yontu sergisi

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Anabilim Dalı Heykel Atölyesi öğrencilerinin “Aç Gözünü”  temalı ahşap yontu sergisi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Anabilim Dalı  Sanat  Galerisi’nde açıldı.

Heykel atölyesi öğretim elemanı Rengin Solmaz Sönmez’in eğitmenliğinde son sınıf ana sanat ve yardımcı sanat öğrencilerinin ahşap yontu işleri, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergide çeşitli boyutlarda 13 adet ahşap yontu heykel çalışması yer alıyor.

Üzerinde yaşayan tüm canlılara hediye edilmiş olan bu muhteşem güzellikteki Dünya’yı daha yaşanılır kılmak ve artık kalp gözüyle görmek gerektiğini vurgulayan sergi, 23 Nisan Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Sergide Yunus Emre Şen, Sadık Can, Okan Kesici, Mehmet Ali Ekin, Şehsuvar Teymoroğlu, Kübra Teke, Nergis Ekler, Abdullah Canlı, Tuğçe Eda Karabulut, Onur Yıldırım,
Melis Garipoğlu, Hatice Çevik, İnci Yarım, Deniz Şimşek ve Rengin Solmaz Sönmez’in çalışmaları yer alıyor.

Haber Tarihi : [20-Nis-2016]