Bu Sergi Gülümsetiyor

 

52. Kütüphane Haftası (28 Mart-03 Nisan 2016) kapsamında; Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kütüphane” konulu ‘caps’ yarışmasına gelen başvurulardan oluşan sergi gülümsetiyor.

52. Kütüphane Haftası kapsamında; kütüphane konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya gösterilen yoğun ilgi için tüm öğrencilere teşekkür eden Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasan Arslan; “Kütüphane Haftası’na dikkat çekmek, öğrencilerimizin kütüphaneye olan ilgisini artırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya ve sergiye öğrencilerimizin gösterdiği ilgiden çok memnun olduk ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra da tüm öğrenci ve akademisyenlerimizin kütüphaneden beklentilerini ve ihtiyaçlarını doğru tespit ederek bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Dereceye giren ilk 3 yarışmacıya tablet hediye edilecek olan yarışmanın sonuçları 8 Nisan’da açıklanacak. Sergi ise 11 Nisan’a kadar Merkez Kütüphane giriş katında ziyaretçilere açık olacak.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Nis-2016]

Haber Görüntüleme : 2.845 - 0