BUÜ’lü öğrenciden dünya birinciliği başarısı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi öğrencilerinden Esin Selimoğlu, 3. Uluslararası Baskı Resim Yarışması’nda dünyanın farklı ülkelerinden gönderilen çalışmalar arasından dünya birinciliği ödülüne layık görüldü.

BUÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Ana Sanat Dalı Özgünbaskı Resim Atölyesi öğrencileri Öğr. Gör. Erkin Keskin yönetiminde pandemi sürecinde de önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Aynı yıl içerisinde bir Türkiye birinciliği bir Türkiye ikinciliği ve bir mansiyon ödülünden sonra büyük bir başarıya daha imza atarak; Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin organize ettiği 3. Uluslararası Baskı Resim Yarışması’nda dünyanın farklı ülkelerinden gönderilen 149 çalışma arasından öğrencimiz Esin Selimoğlu dünya birinciliği kazandı.

Haber Tarihi : [04-Kas-2021]