Cumhuriyet Bayramı törenlerine BUÜ imzası

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), 98. yılı kutlanan Cumhuriyet Bayramı törenine Spor Bilimleri Fakültesi’nden 10 öğretim elemanı ve 50 öğrencisi ile katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı’nın da katıldığı Tören, çelenk sunma ile başladı. Öğr. Gör. Nazım Gürak’ın Tören Sorumlusu olduğu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, Vali Yakup Canbolat’ın,  Heykel Tarihi Valilik binasında protokol üyeleri ile bayramlaşması ile devam etti. Daha sonra Heykel Meydanı’nda düzenlenen tören, İstiklal Marşımızın okunması ve şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile sürdürüldü. Program, şiirlerin okunması, halkoyunu ekipleri ve mehteran takımı gösterilerinin ardından, Heykel-Cumhuriyet Caddesi-Zafer Plaza önüne kadar süren Cumhuriyet Yürüyüşü ile sona erdi.

Haber Tarihi : [02-Kas-2021]