BUÜ’lü akademisyene Yılın En İyi Tiyatro Oyunu Ödülü

 

VII. Golden Palm “Yılın En İyi Tiyatro Oyunu Ödülü” Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mine Artu Mutlugün’ün oldu.

Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından biri olan, İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) ve Golden Palm Dergisi'nin ortaklığında düzenlenen VII. Golden Palm Ödülleri sahiplerini buldu.

İklim değişikliğine dikkat çekmek için “Küresel Isınmaya Dur De!" mottosu ile 13 Eylül 2021 tarihinde Zorlu Canter Raffles Otel'de düzenlenen VII. Golden Palm Awards ödül gecesinde, kültür, sanat, iş ve yaşam alanında halk oylaması ile belirlenen isimlere ödülleri takdim edildi.

VII.Golden Palm Awards  “Yılın En İyi  Dizisi” Ödülü Kuruluş Osman adlı dizinin olurken,  Burak Özçivit “Yılın Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünü kazandı. “Yılın Kadın Dizi Oyuncusu” Yıldız Çağrı Atiksoy olurken Binnur Kaya ise “Yılın En iyi Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

BUÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nden Doç. Dr. Mine Artu Mutlugün’ün metnini yazdığı ve Nergis Kumbasar, Nurseli İdiz ile Kimya Gökçe Aytaç’ın rol aldıkları “ETEKLER VE PANTOLONLAR” adlı oyun ise “Yılın En İyi Tiyatro Oyunu Ödülü”ne layık görüldü.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : 2.949 - 0