DENEYAP Türkiye başvuruları açıldı

Deneyap Türkiye Projesi hakkında TEKNOFEST Kurumsal İletişim Ekibi'nden gelen duyuru metni aşağıdaki gibidir:

Değerli Paydaşımız;

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında tam bağımsız Türkiye için nitelikli insan kaynağımız hayati önem arz etmektedir. Bu kapsamda proje ve eğitim odaklı faaliyetler yürüten Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TÜBİTAK paydaşlığında hayata geçirilen Deneyap Türkiye projesi kapsamında, 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerine 11 farklı alanda 36 ay boyunca eğitimler verilmektedir.

Özgün müfredatı, yenilikçi eğitim modeli ve geleceğin teknolojilerine odaklanmış konu başlıklarıyla Deneyap Türkiye, 81 il 100 Deneyap hedefine emin adımlarla ilerliyor. Mevcut 30 ile ilaveten 27 ilde daha atölyelerinin kapısını açıyor. 27 ilde yapılacak öğrenci seçme süreciyle alakalı duyuru görselleri ekte olup, başvuru linkiyle birlikte detaylı bilgi www.deneyapturkiye.org adresinde mevcuttur.

Teknoloji Üreten Bir Türkiye’yi Hep Birlikte Başaracağız…

Haber Tarihi : [29-Haz-2021]