Çocuk edebiyatı BUÜ’de zirve yapacak

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Topluluğu (UÜSÖT), çocuk kitaplarının taşıması gereken özellikleri farklı bakış açılarıyla ele alacağı önemli bir zirveye ev sahipliği yapacak. 17-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Çocuk Edebiyatı Zirvesi’nde alanında uzman konuşmacılar yer alacak.

Zirve hakkında bilgilendirme yapan Topluluk Başkanı Beyda Eşitmez; "Yaklaşık 2 aydır hazırlandığımız zirvede, her geçen gün sayısı artan ancak niteliği düşündüren çocuk kitaplarını; alanın uzmanı yazarlara, editörlere, yayıncılara, akademisyenlere, öğretmenlere, kütüphanecilere ve kitabevi sahiplerine sormak istedik. Bu istekle çıktığımız yolculuğun dinleyiciler ve katılımcılar için ufuk açıcı olması en büyük dileğimiz" şeklinde konuştu. Topluluk üyesi Melike Erbulgu da; "Süreçte bize destek olup yol gösteren Ögr. Gör. Nilüfer İnceman Akgün hocamıza ve tüm katılımcılara ayrıca ilk günden beri zirve için hazırlanan topluluk üyesi arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Zoom programı üzerinden çevrimiçi gerçekleşecek olan zirvenin açılışı, 17 Mayıs'ta Yazar ve Kırmızı Kedi Yayınevi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Demet Ekmekçioğlu'nun söyleşisi ile başlayacak, 30 Mayıs'ta Prof. Dr. Hülya Kartal'ın Kapanış Etkinliği ile sona erecek. Zirve hakkında detaylı bilgiye UÜSÖT'ün sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-May-2021]

Haber Görüntüleme : 2.717 - 0