Uludağ Üniversitesi ve BURFAŞ’dan anlamlı protokol

Uludağ Üniversitesi ve BURFAŞ’dan anlamlı protokol

Uludağ Üniversitesi ile BURFAŞ arasından imzalanan protokol ile üniversite öğretim üyeleri, personeli ve öğrencileri artık tüm BURFAŞ tesislerinden yüzde 15 para puan kazanacak.

Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eray Alper, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. İsmail Sağlam, Rektör Danışmanı İsmail Temizkök ve yetkililer katıldı.

70 BİN ÜNİVERSİTELİ TESİSLERDEN FAYDALANACAK

Törende konuşan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, öğretim üyeleri, çalışanların ve öğrencilerin BURFAŞ tesislerinden yüzde 15 faydalanmasına yönelik gerçekleştirilen bu protokol için Büyükşehir Belediyesi ve BURFAŞ yetkililerine teşekkür etti. BURFAŞ’ın ciddi bir potansiyele sahip olan büyük bir kurum ile protokol imzalamış olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Ulcay; “2 bin 500 akademisyeni, 3 bin 500 çalışanı ve 65 bin de öğrencisi olan toplamda 70 bini geçen bir kitleyi müşteri portföyünüz içerisine koymuş olacaksınız. Bizler de çalışanlarımız ve öğrencilerimizin belli bir indirim ile bu tesislerinizden yararlanmasını sağlayacağınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Tabi bu tesislerin ilçelerde de açılmaya başlamış olması bizler gibi her ilçede öğrencisi olan bir kurum için daha da faydalı olacaktır. Bu protokol neticesinde bir yıl boyunca kurumumuzdaki herkes tesislerinizden belli bir indirim oranı ile faydalanma imkanı yakalamış olacak” diye konuştu.

TESİSLERDE ÖNCELİK KALİTELİ HİZMET

Büyükşehir olarak sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ise Bursalılar’a hizmet etmesi amacıyla açtıkları sosyal tesislerin sayısının 51’e ulaştığını kaydetti. Tesislerin kardan ziyade kaliteli hizmet vermesi amacıyla çalıştırıldığının vurgulayan Karlık; “Hizmetlerimizde en büyük önceliğimiz kalitemizdir. Bugün de bu hizmet kalitesini Uludağ Üniversitesi için indirimli bir şekilde sunmak amacıyla bir araya geldik. Yaptığımız bu protokolün hem üniversite camiamıza hem de Bursamız’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE UNUTULMADI

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversite personeli için ekstra bir indirim sağlanması konusunda ricada bulunmasının üzerine BURFAŞ yetkileri bu konuda bir çalışma yapılacağının sözünü verdi. Görüşmelerin ardından üniversite personeline yapılacak olan yüzde 15 indirimin üzerine 10 ziyaretten sonra yüzde 5 daha ekleme kararı alındı. Ayrıca toplamda 65 bini bulan Uludağ Üniversitesi öğrencileri tüm BURFAŞ tesislerinden öğrenci kartlarını göstermeleri durumunda yüzde 15 para puan kazanacak.

Konuşmalarının ardından Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık hazırlanan protokolü imzaladı. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da üniversite yetkililerine tesislerden yararlanabilecekleri sosyal kartlarını teslim etti.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Eyl-2015]

Haber Görüntüleme : 3.385 - 0