Fen Bilgisi Öğretmen Adaylarımız ile Laboratuvar Uygulamaları Dersi Dönem Sonu Kutlaması

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Fen Öğretimi Laboratuvar Uygulamaları II dersinin son haftasında dönem sonu kutlaması gerçekleştirildi. Dersi veren öğretim üyeleri Doç. Dr. Nermin Bulunuz ve Doç. Dr. Mehmet Demirbağ hocalarımızın dersi alan öğrenciler ile düzenlediği eğlentiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rıdvan Ezentaş, Anabilim Dalı Başkanımız Zehra Özdilek ve anabilim dalı hocalarımız ve öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimizin mutluluğunu paylaştığımız bu etkinliğin önümüzdeki dönemlerde gelenekselleşmesini temenni etmekteyiz.

Haber Tarihi : [02-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.746]