Anabilim Dalı Toplantısı Gerçekleştirildi. Prof. Dr. Zehra Özdilek Yeniden Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Seçildi. 15 Aralık 2021

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Zehra Özdilek başkanlığında, anabilim dalı öğretim üyelerimizin katılımı ile her dönem düzenlenen Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı toplantısı 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi lisans ve lisansüstü ders koordinatörlüklerinin, yeni açılan seçmeli derslerin ve ders işleyişleri tartışıldı.  Akreditasyon çalışmalarının sonuna gelirken, EBDAD üyeleri tarafından fakülteye yapılacak ziyaret hakkında anabilim dalı öğretim üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Anabilim dalı seçimlerinin de yapıldığı toplantıda Prof. Dr. Zehra ÖZDİLEK, öğretim üyelerimizin oy birliği ile yeniden Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı başkanı seçildi. Prof. Dr. Zehra ÖZDİLEK hocamızı Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı olarak tebrik ediyor, hocamıza görevinde başarılar diliyoruz.

Toplantı, yeni eğitim döneminde tüm öğrenci ve öğretim üyelerine sağlık ve başarı dilekleri ile sonlandırıldı.

Haber Tarihi : [17-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.546]