2020 Mezunlarımıza Yönelik Tebrik Mesajı

Sevgili 2020 Mezunlarımız,

Dört yıl süren, uzun ve yorucu lisans öğreniminizi anabilim dalımızda tamamlamış bulunuyorsunuz. Ne yazık ki küresel anlamda Covid-19 nedeniyle öngöremediğimiz zorlu bir Pandemi sürecinin içerisindeyiz. Bu nedenle mezuniyet törenimizi yüz yüze gerçekleştiremiyoruz. Her yıl olduğu gibi sizleri tek tek tebrik etmeyi, diplomalarınızı elden vermeyi, kucaklaşarak öğretmenlik mesleğinizde başarılar dilemeyi çok isterdik. Eğitim ordusunun şerefli bir üyesi olmaya adım atarken duyduğunuzu düşündüğüm heyecana uzaktan da olsa ortak olmak istiyoruz.

Sevgili gençler; öğrenim hayatınızdan çok daha zor, sorumlulukları çok daha ağır bir yolun başlangıcındasınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin öngördüğü, hedeflere ulaşabilmek için toplumumuzu hazırlayacak ve yönlendirecek olan sizlersiniz. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en anlamlı mesleğidir. Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. İyi bir öğretmen olmanın yolu aynı zamanda iyi bir öğrenci olmaktan geçer. Size açtığımız kapıdan yürürken yetiştirdiğiniz çocukların geleceğimiz olduğunu hiçbir zaman unutmayınız ve Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünü aklınızdan çıkarmayınız.

Yüce Önder Atatürk’ün belirlediği amaçlar doğrultusunda milli kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, yurdumuzu dünyanın en ileri ülkeleri seviyesine ulaştırmak, cumhuriyetimizin temel niteliklerini öğrencilerinizle paylaşarak hayata geçirmek başlıca görev ve sorumluluğunuz olmalıdır. Yorulacaksınız, fakat insan sevgisi, insanlara güzel şeyler öğretmenin, onları yetiştirmenin ve toplumumuza yeni değerler kazandırmanın hazzı ve gururu ile yorgunluğunuzu unutacaksınız. Bilgi ve becerinizle bunları başarabileceğinize inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Sizleri tüm anabilim dalı öğretim üyelerimizle birlikte can-ı gönülden kutlar, hepinize meslek hayatınızda başarılar, ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı

Doç.Dr. Zehra ÖZDİLEK

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilimdalı  programında   dereceye giren mezunlarımız.

  1. YAREN AKDEMİR
  1. HATİCE ÖZ
  1. ŞEYMA TOYGAR

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Tem-2020 15:36]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Eki-2020 13:27]

Duyuru Görüntüleme : [1.578]