Personel
Hastane Randevu Sistemi
UÜYÖS 2017

BAP Duyurusu

Üniversitemiz Akademik Personelinin yurtiçi ve yurtdışı bütün projeler kapsamında;

1. Satın alacağı mallara ait faturalar;
  2. Makale Basım Desteğine ait faturalar;
  3. Başvurduğu kongrelerde uçak biletlerinin e-bilet, e-fatura veya asıl faturanın temin edilmesi gerekmektedir. Aksi halde mail çıktıları vb. evraklarla işlem yapılmayacaktır.
  4. TÜBİTAK ve SAN- TEZ projeleri kapsamında tüm alımlar 2005/9913 sayılı Bakanlar Kurulu Eki Ön Ödeme Usül ve Esasları hakkında yönetmelikte belirtildiği üzere avans işlem taleplerinde “ivedi” ibaresinin eklenmesi ve “Gerekçesi” gerekmektedir.

Tüm Akademik Personelin gerekli hassasiyeti göstermesi hususunda gereğini rica ederiz.

Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi