Çevreye duyarlı miniklerin bölümümüze neşe katan ziyareti!

Mehmet Aker İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Elif Güzel önderliğinde öğrencilerin ve velilerin çevre bilincini artırmak, gelecek yıllarda çevreye karşı olumlu davranışların gelişmesine katkıda bulunmak ve çocuklara  kurumlar arası işbirliğini kavratabilmek amacı ile 14.05.2024 tarihinde bölümümüzü ziyaret etmişlerdir. Miniklere,  Çevre Mühendisliği eğitimi ve, çalışma alanı ve sorumlulukları ile çevre bilinci konularında Dr. Öğretim üyesi Berrak Erol Nalbur ve  Doktora öğrencisi Sermin Günaslan tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, Çevre Mühendisliği Laboratuvarları gezdirilerek bölümde yapılan araştırmalar konusunda bilgi verilmiştir.   Mehmet Aker İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerine ve öğretmenleri Elif Güzel’e ilgileri ve  bölümümüze neşe katan ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [15-May-2024]

Haber Görüntüleme : [216]