TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programını BİGG ULUKOZA Markası ile 6 yıldır sürdürmekteyiz.

TÜBİTAK BiGG ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır.

Siz değerli hocalarımıza, çalışmaları ile 1512 desteği alarak şirket kurma potansiyeli olan doktora, yüksek lisans öğrencilerinize Türkiye Girişimcilik Destekleri ve BİGG4tech ULUKOZA Programı” adlı 30 dakikalık bilgilendirme seminerimiz ile 2021 yılı değişen Program şartları ve hangi aşamalarda destekler verdiğimizi anlatacağız.

Etkinlik Tarihi: 10 Mayıs Pazartesi saat 21:00-21:30 arası

Kayıt için Zoom Linki: http://buutto.link/SscAn

Katılımınız ve potansiyel öğrencilerinize davetinizi arz eder, sağlıklı günler dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-May-2021 11:39]