Çevre Mühendisliği ABD, Lisansüstü Mülakat Sınavı Hakkında

Çevre Mühendisliği ABD lisansüstü (Yüksek lisans ve doktora) mülakatları 04.02.2021 Perşembe günü saat 10:00 – 12:00 arasında on-line olarak yapılacaktır. Aşağıda verilen tabloda lisansüstü programlara başvuran öğrenciler için olası mülakat saat aralıkları verilmiştir.

Program

Mülakat Saat Aralığı

Doktora

10:00 – 10:14

Yüksek Lisans (Tezli)

10:15 – 10:29

Yüksek Lisans (Tezli) (Yabancı Uyruklu)

10:30 – 10:44

Yüksek Lisans (Tezsiz)

10:45 – 12:00

Mülakat sınavı google meet üzerinden yapılacaktır (aşağıda bağlantı linki verilmiştir). Mülakat sırası gelen adaylara Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen Bilimler Enstitüsü’ne verdikleri e-posta adresleri üzerinden davet linkleri gönderilecek ve mülakatlar bireysel olarak gerçekleştirilecektir.

Mülakata teknik bir aksaklık sebebiyle katılamama durumunda aşağıda verilmiş olan iletişim kısmına e-posta ya da telefon yoluyla ulaşarak bilgilendirme yapabilir. Aksi takdirde, mülakata girilmediğinden dolayı sınav sonucu başarısız olarak değerlendirilecektir.

Mülakat saatlerinde bazı değişiklikler olabilir. Bu sebep ile adaylar tarafından e-posta adreslerinin sürekli kontrol edilmesi ve davet linki adaya ulaştığında google meet üzerinden mülakata başlanılması gerekmektedir.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

İletişim mail adresi: burakcaliskan@uludag.edu.tr

İletişim telefon numarası: (224) 275 52 65