Eğitim-Öğretimle İlgili Diğer İşler (İskenderun Teknik Üniversitesi)

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden alınan 22.10.2020 tarih ve E.2212 sayılı yazıda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca "Dijital ortamlara erişim olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi kapsamında diğer Üniversitelerle işbirlikleri yapılması" önerildiği ifade edilerek, Üniversiteleri KÜTÜPHANE İSTE - BKM: Bilgi Keşif Merkezi ve bünyesindeki bilgisayar laboratuvarının, şehirlerinde ikamet eden tüm Üniversite öğrencilerinin kullanımına açıldığı belirtilmiş olup yazının bir örneği aşağıda verilmiştir.

Yazı Örneği

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular