Uzaktan Eğitim Süreçleri

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden alınan 13.10.2020 tarih ve E.3073 sayılı yazıda; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde sınavların yüz yüze gerçekleştirilmeyeceği ve bu sınavların dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak çevrimiçi ödev, araştırma, proje ve yoruma dayalı açık uçlu sorulardan oluşacak şekilde uzaktan öğretim yoluyla yapılacağı ifade edilerek, uzaktan yapılacak sınavları kesintisiz olarak takip edebilecek internet altyapısı ve yeterli teknik olanağa sahip olmayan öğrencilerin sınavlarına sorunsuz olarak katılım sağlayabilmesi amacıyla karşılıklı iş birliğinin önem arz ettiği; Bu iş birliği kapsamında, Üniversiteleri öğrencilerinin başvuruları halinde mevcut teknolojik ve dijital imkânlarımızın öğrencilerinin kullanımına sunulması, aynı şekilde Üniversitelerinin teknolojik ve dijital imkânlarını aynı amaca yönelik olarak öğrencilerimizin de istifadesine sunacakları bildirilmekte olup yazının bir örneği aşağıdaki ektedir.

Yazı Örneği

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular