2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Staj Duyurusu

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu'nun almış olduğu, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla uygulama eğitimleri ile dönem içi stajlarının uzaktan öğretim yoluyla ödev, simülasyon eğitimi, proje vb. faaliyetlerle 22 Mayıs 2020 tarihine kadar tamamlanmasına ve bu tür çalışmalar için yılsonu sınavları dışında not verilmemesine yönelik karar doğrultusunda,

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla, dönem içi staj yapan öğrencilerin ve 16 Mart 2020 tarih öncesinde, yaz stajlarını 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi içinde yapmaya başlamış olan öğrencilerin stajlarının, yukarıda bahsi geçen karara istinaden, uzaktan öğretim yoluyla ödev, proje vb. faaliyetlerle 22 Mayıs 2020 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Öğrencilerin stajda yaptıkları faaliyetleri ve eksik kalan günleri için verilen ödevleri BUÜ Mühendislik Fakültesi Staj Defterine (ellerinde mevcutsa) ya da bilgisayar ortamında yazmaları sonra çıktı alıp ıslak imzalı hallerini taratarak PDF dosyası olarak ve staj evraklarını da değerlendirilmek üzere stajcevre@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yaz stajı ile ilgili gelişmeler için ise Covid-19 salgınının ülkemizdeki seyrine bağlı olarak üniversite yönetimimizin gelecekte alacağı kararlara bağlı olarak açıklığa kavuşacaktır. Resmi uyarıları takip ediniz.

Staj Raporu

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular