Spor Bilimleri Fakültesinde Bologna Veri Girişi Eğitimi

Üniversitemiz Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz ve Koordinatörlük personeli Uzm. Nilüfer Özen  Spor Bilimleri Fakültesinde 10.03.2024 tarihinde yapılan görüşmede Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı'nın Bologna veri girişleri ve AKTS hesaplaması ile ilgili öğretim elemanlarının yaşadıkları sorunlara istinaden bir eğitim verilmesi istemi üzerine  Spor Bilimleri Fakültesini yeniden ziyaret etti. Konuşmacı Prof. Dr. Nermin Bulunuz 20.03.2024 tarihinde Bologna veri girişleri ve AKTS hesaplaması hakkında eğitim verdi. Toplantıya Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Şahin, Spor Bilimleri Fakültesi Bologna Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Avşar,  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü Bologna Birim Koordinatörü  Doç. Dr. Sadettin  Erol, Antrenörlük Eğitimi bölümü Bologna Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Bengül  Aydın ve diğer öğretim elemanları katıldı. Eğitimde, fakülte bünyesinde Bologna ders öğretim planı bilgisi eksiği olan derslerin listesi paylaşıldı. Bologna veri girişleri otomasyon üzerinden uygulamalı olarak  gösterildi. Eğitimin sonunda, öğretim elemanları yaşadıkları teknik sıkıntıları da dile getirdi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli personel ile sorunun en kısa sürede çözülmesine hususunda görüşüleceği belirtildi. Ayrıca  Bologna Ders Koordinatörleri bulunmayan derslerin  koordinatör hocalarının kim olduğunu tespit edip otomasyonda yetkilendirilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Buna ek olarak, Mühendislik Fakültesinde okutulan ve Bologna ders öğretim planı bilgisi eksiği bulunan Masa Tenisi II. dersini okutan hocamız ile görüşüldü ve veri girişlerinin yapılması ile ilgili bilgilendirildi. Bunun yanı sıra Bologna Birim Koordinatörü olan hocalarımızın 22 Mart 2024 tarihine kadar nihai raporları Bologna koordinatörlüğüne iletmeleri gerektiği belirtilerek toplantıya son verildi.

Haber Tarihi : [21-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [295]