BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ZİYARET

Üniversitemiz Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin BULUNUZ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper PAMPU’yu dekanlıktaki makamında ziyaret etti.   Toplantıya ayrıca Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gül DİNÇ ATA ve Bologna Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. İlhan Kaya da katılım gösterdiler. Fakülte dekanı Prof. Dr. Alper Pampu,  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gül Dinç Ata ve Bologna Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. İlhan Kaya’nın fakültede Bologna ders öğretim planı bilgileri eksikliği olan derslerin öğretim elemanları ile birebir iletişime geçerek itina ile süreci takip ettiklerini, fakülte olarak eksiklikleri büyük ölçüde tamamlandıklarını ve zaten oldukça az sayıda kalmış olan eksikliklerin de verilen tarihe kadar tamamlayacaklarını ifade etti. Bologna ders koordinatörü olmayan bir derse koordinatör atanması ve hocamızın otomasyonda yetkilendirilmesi hususu görüşüldü. Ek olarak, toplantıda koordinatörlük personeli tarafından, Mart sonu itibarı ile Üniversitemizin Kurum İçi Değerlendirme Raporunda ve YÖKAK’ın 2024 Bahar dönemi sonunda gerçekleştireceği izleme raporunda kullanılmak üzere, Bologna ders öğretim planı bilgilerinin güncel olması gerektiği konusu önemle vurgulandı. Son olarak, Bologna Birim Koordinatörü olan hocamızın 22 Mart 2024 tarihine kadar fakülteye ait nihai raporu Bologna koordinatörlüğüne iletmesi gerektiği belirtildi ve karşılıklı iyi dilekler ile toplantıya son verildi.

Haber Tarihi : [15-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [176]