BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ZİYARET

Üniversitemiz Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgen Osman’ı dekanlıktaki makamında ziyaret etti.   Toplantıda Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgen Osman, Dekan Yardımcılarından Prof. Dr. Atilla Akpınar’ın fakültede Bologna ders öğretim planı bilgileri eksikliği olan derslerin öğretim elemanları ile birebir iletişime geçerek itina ile süreci takip ettiğini, fakülte olarak eksiklikleri büyük ölçüde tamamlandıklarını ve zaten oldukça az sayıda kalmış olan eksikliklerin de verilen tarihe kadar tamamlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, fakültenin sadece lisans derslerinin değil, Bologna ders öğretim planı bilgisi eksiği olan Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı yüksek lisans ve doktora derslerinin de öğretim elemanları tarafından itina ile çalışılarak güncellendiği ve son şekli verildiği önemle vurgulandı. Karşılıklı iyi dilekler ile toplantıya son verildi.

Haber Tarihi : [14-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [173]