Bologna Koordinatörlüğünden Sağlık Bilimleri Enstitüsüne Ziyaret

Üniversitemiz Bologna Koordinatörlüğü personeli, Sağlık Bilimleri Enstitüsüne 12.03.2024 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Toplantıya Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz, koordinatörlük personeli Uzm. Nilüfer Özen ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Neriman Akansel katılım göstermişlerdir. Bu toplantıda enstitünün farklı anabilim dallarında açık görünen fakat Bologna ders öğretim planı bilgilerinde eksiklik bulunan yüksek lisans ve doktora derslerinin sayıları ve bu derslerdeki verilerin tamamlanması için 2024 Bahar döneminde Bologna Ders Koordinatörleri ile iletişim konuları ele alınmıştır. Prof. Dr. Neriman Akansel ile yapılan görüşmede, üst yazıda belirtilmiş olan tarihlere bağlı kalınmak şartıyla, öngörülen güncellemelerin Bologna Ders Koordinatörleri tarafından en kısa sürede tamamlanması konusunda fikir birliğine varılmıştır. Toplantıda koordinatörlük personeli tarafından, Mart sonu itibarı ile Üniversitemizin Kurum İçi Değerlendirme Raporunda ve YÖKAK’ın 2024 Bahar dönemi sonunda gerçekleştireceği izleme raporunda kullanılmak üzere, Bologna ders öğretim planı bilgilerinin güncel olması gerektiği konusu önemle vurgulanmıştır. Son olarak, planlanan güncellemelerin yapılmasının ardından, Bologna Birim Koordinatörü olan hocalarımızın 22 Mart 2024 tarihine kadar nihai raporları Bologna koordinatörlüğüne iletmeleri gerektiği belirtilerek toplantıya son verilmiştir.

Haber Tarihi : [12-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [186]