Bölüme Yönelik Staj (Staj 2) Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj 2 başlangıç tarihi 18.07.2022, bitiş tarihi ise 30.09.2022'dir.

Staj başvurusunu kariyer kapısı üzerinden yapmak isteyen öğrencilerimiz 31.03.2022 tarihine kadar Kariyer Kapısı - T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (cbiko.gov.tr) web sitesinden gerekli işlemleri takip etmelidir.

Belirli kurum ya da kuruluşlarda staj yapmak isteyen öğrencilerimiz staj formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirler.

Aynı formlar ve staj defterleri, Derslik Bloğu Kitap Satış Birimi, Hasan YILMAZ Bey'den de temin edilebilir.

1. Uygulamalı Eğitim Şeması

2. Uygulamalı Eğitim Yönergesi

3. Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu 3 Nüsha teslim edilmelidir (E-Devlet'ten alınacak SGK Müstehaklık Belgesi ile birlikte teslim edilmelidir, tek nüsha yeterlidir).

4. Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi 3 Nüsha teslim edilmelidir.

5. Uygulamalı Eğitim Devam Durumunu Gösterir Çizelge Formu

6. Uygulamalı Eğitim İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu

7. Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu

8. Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu

Linklerdeki başvuru formu ve uygulamalı eğitim sözleşmesi ilk etapta staj başvurusu için gerekli olup 3 nüsha çıktısı alınmalı, elle ya da bilgisayar ortamında doldurulmalı, vesikalık fotoğraf yapıştırılmalı ve belirtilen merciiler tarafından imzalanmalı ve kaşelenmelidir. Tüm işlemleri tamamlanan başvuru evrakının nüshaları ile e-devletten alınacak SGK Müstehaklık Belgesi çıktısı Bölüm Staj Komisyonuna teslim edilmelidir. Sigorta girişlerinde aksaklık yaşanmaması adına evrakların son teslim tarihi 20 Mayıs 2022 olarak belirlenmiştir. Staja başlamadan önce tüm onayları tamamlanmış başvuru formu,  staj yapılacak işletmeye teslim edilmelidir.

Linki verilmiş İşyerinde Devam Durumunu Gösteren Form ile İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu ise staj başlangıcında işletmeye iletilmeli, İşyerinde Devam Durumunu Gösterir Çizelge günlük olarak işlenmeli, İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu ise işletmedeki staj sorumlusu tarafından staj sonunda doldurulmalı, Öğrenci İşleri Staj Bürosuna ya da Bölüm Staj Komisyonuna posta ile gönderilmelidir. Eğer bu belgeler stajyere, elden teslim etmesi amacıyla verilecekse, mutlaka kapalı zarf içine konması gerekmektedir. Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu ise staj bitiminde elden ya da posta yoluyla Bölüm Staj Komisyonu üyesi Araş.Gör. Süleyman Can BAYCAN'a ulaştırılmalıdır.

Şimdiden tüm staj yapacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bölüm Staj Komisyonu üyesi Araş.Gör. Süleyman Can BAYCAN'a ulaşmak/danışmak için scbaycan@uludag.edu.tr adresine mail yazabilir, ya da 05427391202 nolu telefona sms, whatsapp, bip, telegram, sinal uygulamaları üzerinden yazabilirsiniz (lütfen sesli veya görüntülü arama yapmayınız).

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Mar-2022 11:38]