Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 4. yarıyıl öğrencilerinin yapacakları (Staj I) Ziraat Fakültesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çiftlik) staj grupları ve 6. yarıyıl bölüm stajı (Staj II) yapacak öğrencilerin staj tarih aralığı aşağıdaki gibidir.

Ziraat Fakültesi 4. Yarıyıl Öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TUAM Staj (Staj I) Dönem Tarihleri

1. Grup 01 Temmuz  - 12 Temmuz 2024

2. Grup 16 Temmuz - 29 Temmuz 2024

3. Grup 30 Temmuz - 12 Ağustos 2024

4. Grup 13 Ağustos - 26 Ağustos 2024

5. Grup 27 Ağustos - 10 Eylül 2024

6. Grup 11 Eylül - 24 Eylül 2024

Ziraat Fakültesi 6. Yarıyıl Öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Staj (Staj II) yapabilecekleri Tarih aralığı

01 Temmuz - 27 Eylül 2024

Staj başvurusunu kariyer kapısı üzerinden yapmak isteyen 6. yarıyıl öğrencilerinin Kariyer Kapısı - T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (cbiko.gov.tr) web sitesinden gerekli işlemleri takip etmelidir.

Belirli kurum ya da kuruluşlarda staj yapmak isteyen 6. yarıyıl öğrencilerinin staj formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirler.

Aynı formlar ve staj defterleri, Derslik Bloğu Kitap Satış Birimi, Hasan YILMAZ Bey'den de temin edilebilir.

1. Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu Staj I ve Staj II için geçerlidir. 3 Nüsha teslim edilmelidir (E-Devlet'ten alınacak SGK Müstehaklık Belgesi ile birlikte teslim edilmelidir, tek nüsha yeterlidir).

2. Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi Staj I ve Staj II için geçerlidir. 3 Nüsha teslim edilmelidir.

3. Uygulamalı Eğitim Dosyası Kapak Sayfası

4. Uygulamalı Eğitim Devam Durumunu Gösterir Çizelge Formu Staj II için geçerlidir.

5. Uygulamalı Eğitim İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu Staj II için geçerlidir.

6. Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu Staj II için geçerlidir.

7. Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu Staj II için geçerlidir.

8. Uygulamalı Eğitim Sonuç Bildirme Formu

Linklerdeki başvuru formu ve uygulamalı eğitim sözleşmesi ilk etapta staj başvurusu için gerekli olup 3 nüsha çıktısı alınmalı, elle ya da bilgisayar ortamında doldurulmalı, vesikalık fotoğraf yapıştırılmalı ve belirtilen merciiler tarafından imzalanmalı ve kaşelenmelidir. Tüm işlemleri tamamlanan başvuru evrakının nüshaları ile e-devletten alınacak SGK Müstehaklık Belgesi çıktısı Bölüm Staj Komisyonuna teslim edilmelidir. Sigorta girişlerinde aksaklık yaşanmaması adına evrakların son teslim tarihi 10 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Staja başlamadan önce tüm onayları tamamlanmış başvuru formu,  staj yapılacak işletmeye teslim edilmelidir.

Linki verilmiş İşyerinde Devam Durumunu Gösteren Form ile İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu ise staj başlangıcında işletmeye iletilmeli, İşyerinde Devam Durumunu Gösterir Çizelge günlük olarak işlenmeli, İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu ise işletmedeki staj sorumlusu tarafından staj sonunda doldurulmalı, Öğrenci İşleri Staj Bürosuna ya da Bölüm Staj Komisyonuna posta ile gönderilmelidir. Eğer bu belgeler stajyere, elden teslim etmesi amacıyla verilecekse, mutlaka kapalı zarf içine konması gerekmektedir. Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu ise staj bitiminde elden ya da posta yoluyla Bölüm Staj Komisyonuna ulaştırılmalıdır.

Staj yapacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Staj Klavuzu için Tıklayınız.

Ziraat Fakültesi Staj İletişim : ziraatstaj@uludag.edu.tr - 02242941437

Zootekni Bölümü Staj Sorumlusu : Doç.Dr. Nurcan KARSLIOĞLU KARA - nkara@uludag.edu.tr - 02242941560

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Mar-2022 11:38]