Mezun
 Mezun

Sayın mezunumuz,

Umarız bu mesaj, size sağlık ve mutlulukla dolu bir zaman diliminde ulaşır. Mezuniyetinizin üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, sizinle bağlantı kurmak ve mezunlarımızı yakından takip etmek, fakültemiz için her zaman büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Sizi, Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin en değerli paydaşlarından biri olarak görüyoruz. Başarılarınızı görmek bizi gerçekten gururlandırıyor. Mezuniyet sonrası toplantılar, seminerler ve sosyal etkinlikler gibi çeşitli fırsatlarla, eski arkadaşlarınızla ve fakültemizle bağlantı kurmanızı sağlamak istiyoruz. Ayrıca, mezunlarımızın fakültemizdeki öğrencilere ilham kaynağı olmalarını teşvik ediyoruz. Bir mezun olarak da deneyimlerinizi ve bilgi birikiminizi paylaşmak için fakültemizdeki etkinliklere veya konferanslara katılmanızı bekliyoruz.

Lütfen bize ulaşmak, güncel iletişim bilgilerinizi paylaşmak veya bizimle nasıl daha iyi işbirliği yapabileceğimiz konusunda herhangi bir fikriniz varsa bize bildirmek için, aşağıda yazan iletişim yolları aracılığı ile (telefon, eposta ya da sosyal medya) bu mesaja cevap vermekten çekinmeyin. İletişim bilgilerinizi güncel tutmak ve fakültemiz ile bağlantınızı sürdürmek için size her zaman yardımcı olabiliriz.

Önümüzdeki süreçte sizlerle yine iletişimde olacağız. Mesajımızın ulaşamadığı mezunlarımızla sizlerin de iletişime geçmenizi, sosyal medya ya da mesajlaşma grupları gibi mecralardan mesajımızı paylaşmanızı ve mezunlarımızın güncel iletişim bilgileri ile mesleki pozisyonlarını fakültemizle paylaşmaları konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz.

Sizlere başarılar ve mutluluklar dilerken, sizleri ilk fırsatta fakültenizde ağırlamayı ve gelecekteki başarılarınızı görmeyi dört gözle bekliyoruz.

 

Saygılarımızla,

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı

İnternet sitesi: https://uludag.edu.tr/veteriner

E-posta: vetdek@uludag.edu.tr

Telefon: (+90 224) 294 12 07

Instagram: https://www.instagram.com/buuveterinerfakultesi/

PDF Olarak indir

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Eyl-2023]

Haber Görüntüleme : [1.340]