DİPLOMA EKLERİNE, TRANSKRİPT VE MEZUN BELGELERİNE TYÇ LOGOSU
 DİPLOMA EKLERİNE, TRANSKRİPT VE MEZUN BELGELERİNE TYÇ LOGOSU

Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 18 Temmuz 2023 tarihinde yapılan 42. Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında alınan kararla, Yükseköğretim Mezuniyet Belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosunun Kullanımına İlişkin Usul Ve Esaslar"ın 7. maddesinde belirtilen ölçütleri sağladığı için diploma eklerinde, transkript ve mezun belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu kullanması uygun bulunmuştur.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından TYÇ logosu kullanımı uygun bulunan kalite güvencesini sağlamış yükseköğretim programlarının mezunlarının diploma eklerinde, transkript ve mezun belgelerinde Kurul kararını takip eden ilk eğitim ve öğretim dönemi sonunda TYÇ logosu kullanılmaktadır.

Yükseköğretim Mezuniyet Belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosunun Kullanımına İlişkin Usul Ve Esaslar için tıklayınız.

TYÇ Logo için tıklayınız.​

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosunun Kullanımına İlişkin Usul ve Esaslar için tıklayınız.

 

42. Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında alınan kararla, diploma eklerinde, transkript ve mezun belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi logosu bulunacak Üniversitemiz programları:

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ  VETERİNER FAKÜLTESİ

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : [563]