Veteriner Hekim Ailesine Sen de Katıl

Sektör öğrenci buluşması kapsamında LİDER PET FOOD tarafından 12 Mayıs 2022 Saat: 12.30’ da Fakültemiz Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay DENİZ’ ın koordinatörlüğünde “Veteriner Hekim Ailesine Sen de Katıl” başlığı altında bir etkinlik düzenlenmiştir. Lider Pet Food iş geliştirme müdürü sayın Veteriner Hekim  Şükrü DEMİR’in sunum yaptığı etkinlikte, kendi kariyer deneyimleri ve mezun olduktan sonraki iş fırsatları hakkında öğrencilerle karşılıklı etkileşimde bulundular. Toplantı sırasında bir  öğrencimize lablet bilgisayar, 10 öğrencimize de coffee mug hediye edilmiştir. Ayrıca, etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize kedi-köpek mama numunesi dağıtımı yapılmıştır.

Haber Tarihi : [23-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.425]