DAVET

Değerli Katılımcı,

2005 yılından beri Türkiye’deki Ziraat Fakültelerinin Zootekni bölümünde öğrenim gören öğrencileri bir araya getirerek hem sosyal hem de akademik anlamda bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla, her yıl farklı üniversitede gerçekleşen ULUSAL ZOOTEKNİ ÖĞRENCİ KONGRESİ (UZOK) bu yıl da Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi-Zootekni öğrencileri ve öğretim elemanları ev sahipliğinde online düzenlenecektir.

22 Mayıs 2021 tarihleri arasında 14.sü yapılacak olan bu ulusal kongrede Ulu Önderin “Milli Ekonominin Temeli Ziraattır” ana teması ile tüm katılımcılarda bilimsel düşüncenin teşvik edilmesi, bilimsel araştırmalara daha çok katılımın sağlanması ve bilimsel bir anlayışla hazırlanan çalışmaların katılımcılara ve meslektaşlara sergilenebilmesi için olanaklar sunulacaktır.

Hayvancılığın tüm yönleri ile ele alınması amaçlanan bu kongrede başlıca; Hayvan Yetiştirme, Yemler ve Hayvan Besleme, Biyometri ve Genetik gibi üç ana başlıklarda sözlü ve poster sunumları yer alacaktır. Akademik camia, özel sektör ve geleceğin üreticileri, araştırmacıları ve bilim insanı adayı olan öğrenciler özgür bir ortamda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacak ve karşılıklı fayda sağlayacaktır.

Bu önemli etkinlikte  sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

 

Sevgi ve Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [26-Ara-2019 10:34]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [30-Nis-2021 23:27]

İçerik Görüntüleme : [2.033]