ULUTÖMER Tanışma Yemeği

Bursa Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (ULUTÖMER) eğitim gören 440 misafir öğrenci üniversite ve kent yönetimi ile tanıştı.

Bursa Uludağ Üniversitesi’ni bu yıl ilk kez kazanan misafir öğrenciler ULUTÖMER tarafından gerçekleştirilen ‘Tanışma Programı’nda bir araya geldi. Üniversite ve kent yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte duygularını açıklayan öğrenciler, Bursa’yı ve Bursalıları çok sevdiklerini söyledi. Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, ULUTÖMER Müdürü Prof. Dr. M. Asım Yediyıldız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber Tarihi : [08-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [2.058]