ULUTÖMER'de Mezuniyet Coşkusu
 ULUTÖMER'de Mezuniyet Coşkusu

           ULUTÖMER Ailesi 2018 mezunlarını da verdi. Mezunlarımız için oldukça güzel bir program düzenlendi. Misafir öğrencilerimiz cübbelerini giyme ve mezun olma heyecanını yaşarken bir yandan da programda sergileyecekleri çeşitli gösterilerin heyecanını da yaşadılar.

          Öncelikle ULUTÖMER müdürümüz Doç. Dr. Süleyman EROĞLU mezuniyet konuşmasını yaparak misafir öğrencilerimize veda etti. Ardından Uludağ Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yusuf ULCAY öğrencilerimizle gülümseten anılarını paylaşarak konuşmasını tamamladı. Mezuniyet coşkusunda veda konuşmalarının ardından farklı ülkelerden Türkçe öğrenmek için gelen misafir öğrencilerimiz şiirler, ilahiler okuyup şarkılar söylediler. Daha sonra ise Bursamızın kültürel ögesi olan Karagöz ve Hacivat oyununun canlandırılması gülümseten anlar yaşattı. Tiyatro gösterisi ve daha sonra halk oyunları dans gösterisi yapıldı. Son olarak öğrencilerimize temsili mezuniyet diploması verildi. 

          Misafir öğrencilerimiz mezuniyet coşkusunun ardından öğretmenleri eşliğinde Uludağ Üniversitesi personel yemekhanesinde enfes bir menü ile iftarlarını açtılar. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Haz-2018]

Haber Görüntüleme : [1.033]