ULUTÖMER Eskişehir'de
 ULUTÖMER Eskişehir'de

            ULUTÖMER Türkiye'deki misafir öğrencilerine Türkiye'yi tanıtmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal etkinliklerle zaman zaman ders içerikleriyle ülkemizin çeşitli bölgelerini, şehirlerini tanıtan ailemiz şimdi de İç anadolu Bölgesi'nin en güzel şehirlerinden biri olan Eskişehir'i öğrencilerine tanıttı, gezmelerini, keşfetmelerini sağladı.

             10-11-13 Nisan tarihlerinde öğrencilerimiz gruplar halinde otobüslerle Bursa'dan Eskişehir'e doğru yola çıktı. Eğlenceli bir yolculuğun sonunda Eskişehir'e varan öğrencilerimiz önce Eskişehir'deki Sazova Bilim ve Kültür Merkezini ve hayvanat bahçesini gezdiler. Daha sonra ULUTÖMER tarafından daha önceden rezerve edilen yemekhanede yemeklerini yiyen öğrencilerimiz Eskişehir'in en güzel semtlerinden biri olan Odunpazarı'nı gezmek için yola koyuldular. Odunpazarı'nda bulunan müzeleri, Odunpazarı evlerini ve gezilecek yerleri ziyaret ettiler. 

            Gezi saat 18.00 sularında sona erdi ve öğrencilerimiz Bursa'ya dönmek üzere toplu bir şekilde otobüslerle yola çıktılar.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-May-2018]

Haber Görüntüleme : [1.543]