EK TÜRKÇE YETERLİK SINAV DUYURUSU

MERKEZİMİZDE " EK TÜRKÇE YETERLİK SINAVI"  AŞAĞIDAKİ TARİH VE SAATTE YAPILACAKTIR;

28 EKİM      CUMA   SAAT : 09.30  ( SINAV ÜCRETİ 300 TL)

NOT: SINAVA GİRECEK ADAYLARIN BAŞVURU BELGELERİNİ EN GEÇ  27 EKİM  SAAT 16.30'A  KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Başvuru için gerekli belgeler:

1. Kimlik / Pasaport fotokopisi

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. Banka Dekontu

4. Başvuru Formu

Sınava katılmak için aşağıda belirtilen hususların aday tarafından yapılması gerekmektedir:

1. Başvuru Formunun Doldurulması: Formlar Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrenci İşleri Bürosunda
(İktisadi ve İdari Bilimler C Blok 3. Kat- Görükle Yerleşkesi) bulunmaktadır.

2. Sınav Ücretinin Yatırılması: Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye Halkbank Uludağ Üniversite Şubesi
IBAN NO: TR 04 0001 2001 3290 0006 0001 07 hesabına “Türkçe Yeterlik Sınavı Ücreti” açıklamasıyla 300 ( üç yüz) TL yatırılacaktır. Dekont forma eklenecektir.

3. Sınav Giriş Belgesi: Sınav giriş belgesi için 2 adet fotoğraf ve pasaport fotokopisi gerekmektedir.

4. Sınav Düzeyi: Dört dil becerisine (Okuma-Anlama, Yazma, Dinleme, Konuşma) yönelik, B1 (isteğe göre) B2 - C1 düzeyinde sınav yapılacaktır.

5. Başarı Belgesi: Sınavda başarılı olanlara Uludağ Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Türkçe Yeterlik Belgesi verilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Eki-2016 21:00]