Atolye Çalışmaları

Avrupa Komisyonu Erasmus+ Sport "Cooperation Partnerships" programı çerçevesinde desteklenen Pickleball Öğretimine Yönelik Bilgi Paketi (PACK PICK) projesinin bir ayağı da kongremizde gerçekleşecek. 

Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneğinin yürütücüsü olduğu PACK PICK projesi, son yılların popüler sporlarından biri olan Pickleball’a yönelik öğretim materyallerinin ve pedagojik yaklaşımların kapsamlı bir şekilde kullanıldığı uluslararası bir uzman grubunun tasarladığı mesleki gelişim programlarını içeriyor. 

Taşıdığı eğitsel değerlerle beden eğitimi öğretmenlerimizin okullarında öğretebilmesi için harika bir alternatif olan Pickleball sporuna yönelik başlangıç düzeyi içerikler bu atölye çalışmasında sizlerle paylaşılıyor olacak. Atölye çalışmasına dahil olacak katılımcılar, temel teknik ve stratejiler ile öğretim tasarımlarını öğrenecekleri teorik ve pratik seanslara katılım fırsatı bulacaklar. 

Avrupa Pickleball Federasyonunun üç üyesi -Pickleball Türkiye, Pickleball France ve Pickleball Spain- ve Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği tarafından koordine edilen PACK PICK  projesine ait bu atölye çalışması ile Pickleball eğitiminin Avrupa’daki geleceğine yapılan yolculuğa siz de katılabilirsiniz.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [04-Haz-2024 09:53]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Haz-2024 07:44]

İçerik Görüntüleme : [76]