4. DAVET MEKTUBU: BİLDİRİ GÖNDERME TARİHİ UZATILDI: 15 MART 2022

 

10. Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu

13-14 Mayıs 2022, İstanbul Teknik Üniversitesi-Gümüşsuyu-Taksim

10th International Fiber and Polymer Research Symposium

13-14 May 2022, Istanbul Technical University-Gumussuyu-Taksim-Turkey

 

15 Şubat 2022

Değerli Akademisyen ve Araştırmacı Arkadaşlar,

…BİLDİRİ GÖNDERİM SÜRESİ UZATILDI… 15 MART 2022…

 

 

Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumlarının (ULPAS) onuncusu;

10. ULPAS, 13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde

“Akıllı ve Teknik Tekstiller”

Konuları odağında yapılacaktır.

Şimdiye kadar olduğu gibi, 10. ULPAS’ın da amacı, ülkemizde sizler ve sizler gibi değerli akademisyen, araştırmacı ve ilgili sektör çalışanlarının lif ve polimer alanındaki bilimsel, teknolojik, inovatif çalışmaların sonuçlarının uluslararası boyutta paylaşılmasına zemin oluşturmaktır. Bu amaçla, yenilikçi polimer ve liflerin eldesinden karakterizasyona, doğal ekstrakt maddeler ile tıbbi, kozmetik ve gıda alanında kullanılan nanoliflere, yara örtücü polimerik yüzeylerden işlevsel yapılara, güneş ışığından elektrik enerjisi üreten polimer ve lifli yapılardan akustik kontrol özelliklerine sahip malzemelere kadar pek çok ve farklı alanlarda yapılan araştırma çalışmalarınızı yansıtan tebliğleriniz sayesinde oluşacak bir beyin fırtınası, bilgi paylaşımı, bilgi gelişimi ortamının oluşmasına katkılarınızı bekleriz.

10. ULPAS “Akıllı ve Teknik Tekstillerteması ile yapılacak ve aşağıdaki başlıklara odaklanacaktır;

10. ULPAS, HİBRİT (ON-SİTE+ON-LINE) ortak ve paralel oturumlar halinde planlanmaktadır. Sempozyumda konulara göre gruplandırma yapılabilecektir.  İngilizce sunumlar aynı oturumlarda sunulacak biçimde organize edilecektir.

…BİLDİRİ GÖNDERİM SÜRESİ UZATILDI… 15 MART 2022…

Sempozyuma katılmak için çalışmalarınızın ekli formata uygun İngilizce veya Türkçe hazırlanmış tam metin bildirilerin 15 Mart 2022 tarihine kadar ulpas@itu.edu.tr adresine gönderilmesi yeterli olacaktır.

 

 

Belirtilen tarihe kadar gönderilen özetler, Sempozyum Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve duyurulacaktır.

Sempozyuma lif ve polimer araştırmaları alanında dünyada öne çıkan bilim insanları DAVETLİ KONUŞMACI olarak davet edilmiş ve çok sayıda bilim insanı da davetimiz kabul etmiştir. DAVETLİ KONUŞMACILAR listesine http://www.uludag.edu.tr/ulpas/konu/view?id=8792&title=davetli-konusmacilar  linkinden erişilebilir.
Sempozyumda TAM METİN olarak sunulan bildirilerden Bilim Kurulu tarafından seçilenler sempozyum sonrasında uluslararası bilimsel indexler (SCI-EXPANDED, TR-Dizin, Scopus) tarafından taranan TURKISH JOURNAL OF CHEMISTRY (Q3 Sınıfı, Journal Impact Factor, 2020, 1.239) dergisinde hakem değerlendirme sürecinden geçirilerek yayınlanacaktır.  Bildirilerinin Turkish Journal of Chemistry’de yayınlanmak üzere değerlendirilmesini talep edenler, bildirilerini aşağıdaki linkten erişebilecekleri şablona uygun olarak da sunabilirler.
10. ULPAS-Turkish Journal of Chemistry Paper Template

10. ULPAS’da ilk olarak aşağıdaki özel oturumlar da organize edilecektir;

10. ULPAS’a destek veren kuruluşlar da belli olmaya başladı. Lütfen http://www.uludag.edu.tr/ulpas/duyuru/view?id=24789&title=sponsorluk-paketleri linkinden SEMPOZYUM  DESTEKLEME belgesini inceleyiniz. Sizleri de 10. ULPAS’a destek vermeye davet ediyoruz.

Değerli çalışmalarınızı 10. Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu kapsamında akademi ve endüstrinin oluşturacağı bu geniş platformda sunmanızı temenni eder, sağlık ve başarılar dileriz.

13-14 Mayıs 2022’de on-site veya on-line oturumlarda İTÜ’de buluşmak ümidiyle...

Lif ve Polimer Araştırmaları Enstitüsü Platformu adına

Ekler:

 

 

 

 

Bugüne kadar kadar yapılmış olan tüm ULPAS Bildiriler Kitapçıklarına aşağıdaki linkten erişilebilir;

https://www.uludag.edu.tr/ulpas/konu/view?id=4869&title=bildiri-kitapciklari

Seçilmiş bildiriler TURKISH JOURNAL OF CHEMISTRY’de yayınlanacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Şub-2022 07:58]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [15-Şub-2022 08:11]

Duyuru Görüntüleme : [1.346]