Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Farkındalık Atölyesi

Yeşim Akademi Yöneticisi Özlem Şenkoyuncu ve Kurumsal İletişim Uzmanı Meral Aydın Yıldırım bugün Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile toplumsal cinsiyet eşitliği atölye çalışmasında buluştular.

Aynı zamanda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitmeni de olan Şenkoyuncu ve Yıldırım öğrencilerde bu konuda bir farkındalık sağlamak amacıyla 4 saatlik bir atölye çalışması gerçekleştirdiler.

Uludağ Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle Uludağ Üniversitesi'nde gerçekleşen etkinliğin ilk yarısında öğrencilere toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimi verildi. Eğitim bir oyunla da desteklendi. İkinci yarısında ise öğrencilerden bu konuda bir farkındalık oluşturmak amacıyla üniversitede neler yapılabileceği konusunda proje üretmeleri istendi. Karılımcı öğrenciler gruplara ayrılarak ürettikler projeleri program sonunda tüm katılımcılarla paylaştılar.

Haber Tarihi : [24-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [2.444]