"MARELLİ EŞİTLİK PROJESİ AR-GE'DE KADININ GÜCÜ" KONFERANSI DÜZENLENDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAM), Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Marelli Women Network iş birliği ile düzenlenen konferansta; araştırma-geliştirme (Ar-Ge) sanayi kollarında çalışan kadın sayısını arttırmaya yönelik çabalar, Marelli Arge’nin bu doğrultudaki çalışmaları ve sunduğu iş imkânları hakkında bilgiler aktarılırken, çalışma hayatında kadına yönelik “ekonomik şiddet”in önlenmesi konusu da tartışıldı. 17-05-2024 tarihinde, BUÜ Endüstri Mühendisliği Aykut Barka Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta BUKAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ferah Budak Şener, BUKAM’ın konuyla ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Haber Tarihi : [10-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [93]