Tekstil Mühendisliği Bölümü Akademisyenlerine Ödül
 Tekstil Mühendisliği Bölümü Akademisyenlerine Ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), akademik ve idari personelin motivasyonunun arttırılması ve sürdürülen çalışmaların desteklenmesi amacıyla özel bir program düzenledi.

Üniversitede görev yapan akademisyen ve idari personelin 2020 yılında gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar arasında yapılan değerlendirmeler neticesinde; 'Bilim', 'Özel', 'Teşvik' ve 'Hizmet' başlıkları altında ödüller verilmesi kararlaştırıldı. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende akademisyen ve idari personele ödülleri takdim edildi. Programa BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Üniversite Üst Yönetimi, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yıllık Toplam Ulusal Dış Kaynaklı Proje Ödülünü alan Doç. Dr. Semiha EREN, Yıllık Ticarileşen Patent Ödülünü alan Prof. Dr. Esra KARACA ve Fikri Mülkiyet, Girişimcilik ve Sanayi İşbirliği Alanındaki Başarılı Çalışmaları Nedeniyle TTO Genel Müdürü Prof.Dr. Recep EREN hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haberin devamı: https://www.uludag.edu.tr/haber/view/12236/basarili-akademik-ve-idari-personel-odullendirildi

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.497]