Mezuniyet Töreni ile İlgili Önemli Duyuru !!

YAĞIŞ HALİNDE METE CENGİZ KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞMESİ PLANLANAN TÖREN AKIŞI

28 Haziran 2022 Salı günü saat 18:00’de gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenimiz bölgemizde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Mete Cengiz Kültür Merkezine alınması ihtimali bulunmaktadır. Tören yerinin değişmesi gerekli olursa (28.06.2022 Saat 15:00’de TÖREN YERİ İLAN EDİLECEKTİR), tören programı aşağıdaki şekilde ilerleyecektir:

1. Tören saatinde bir değişiklik yoktur. Sadece tören yeri değişmiştir.
  2. Tüm veli ve misafirlerimizin tören salonunda, kapasite sınırı nedeniyle birlikte bulunabilmesine imkan yoktur. Bu nedenle aşağıda belirtilen saatlerde ilgili bölümlerin veli ve misafirleri tören salonuna alınacak ve ardından salon boşaltılarak tören akışı sağlanacaktır. BELİRTİLEN SAATLERİN DIŞINDA SALONA GİRİLMEMESİ rica olunur.

18:00-19:00  - Makine Mühendisliği + İnşaat Mühendisliği + Otomotiv Mühendisliği

- Protokol konuşmaları – Fakülte derece öğrencilerinin ilanı

19:00-19:30  - Tekstil Mühendisliği + Elektrik-Elektronik Mühendisliği

- Bölüm derece öğrencilerinin ilanı - Anı belgesi - Yemin - Kep atma