TÜRKAK Akreditasyon Hakkında Bilgilendirme Günleri

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında kurumumuzun faydalanıcısı olduğu "Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Akreditasyonunda TÜRKAK'ın Kapasitesinin Artırılması için Teknik Destek Projesi" ile akreditasyon alanındaki yeni gelişmeler doğrultusunda Türk Akreditasyon Kurumu'nun  teknik  kapasitesinin  hem  Avrupa'da  hem  de  uluslararası  alanda  güçlendirilmesi amaçlanmaktadır.

 

Söz konusu projenin "Paydaşlar arasında akreditasyon konusundaki farkındalığın artırılması" hedefi kapsamında, ''Üniversite Personeli/Akademisyenler için Bilgilendirme Günleri" etkinlikleri 22-23 Aralık 2021  tarihlerinde düzenlenecektir. Etkinliğimiz üniversitelerin özellikle  çalışan kalite birimlerinde personelin yanı sıra, mühendislik bölümlerinde görev yapan akademik personel, yüksek lisans  doktora öğrencilerine  yönelik olarak gerçekleştirilecektir. Gündemi ekte gönderilmekte olan etkinliğin programı  her  iki  gün  için  de  aynı  olup,  katılımcılar  diledikleri  gün  etkinliğe  katılım sağlayabilecektir.

 

Katılımcılar  etkinliğe  çevrimiçi  olarak  da  katılım  sağlayabilecek  veya  YouTube  kanalımızdan etkinliği canlı olarak takip edebilecektir.

 

Online katılımcı linki:https://zoom.us/j/93860199043?pwd=UkhPSjdDajZJdi81N3Y0aEo1eUpyZz09

Webinar ID: 938 6019 9043

Passcode: 111111

*Etkinliği You Tube aracılığı ile canlı olarak aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.https://www.youtube.com/channel/UC2flxCuKvDTeDGsYexkLkEk

PDF

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Ara-2021 08:57]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Ara-2021 08:57]

Duyuru Görüntüleme : [661]