2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi online olarak gerçekleştirdik
 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Törenimizi online olarak gerçekleştirdik

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN, Yüksekokul öğretim elemanlarımız ve mezun öğrencilerimizin katıldığı tören 14 Temmuz 2020 tarihinde Google Meet programı üzerinden gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ konuşmalarında pandemi döneminin hem eğitim öğretime hem de mezuniyet törenlerine etkisini ve Kaliteli eğitim veren bir Yüksekokuldan mezun olduklarını, Yüksekokul öğrencilerimizin ara eleman değil ana eleman olarak mezun olduklarını belirtti.  Yüksekokulumuzda yeni açılan Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi programının yerli otomobil üretiminin başlayacağı yıl imal edilecek araçların üretimi ve bakımında yer alacak teknikerlerin, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda yetiştirileceğini vurgularken mezun öğrencilerimize başarı dileklerini ve geleceğe dair öneri ve tavsiyelerini aktardı.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN konuşmalarında Yüksekokul programlarımızın çoğunluğunun tüm kamu üniversiteleri arasında ilk 3'de yer aldığını, ülkemiz ve şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik eğitim programlarını eğitime hazırlayarak sektörün ihtiyacı olan tekniker talebine karşılık verdiğini, en yakın örneğinin ise Elektrikli ve Hibrid araçlar programı olduğunu, kısa sürede yök onayı alınarak öğretim elemanı kadrosu oluşturulduğunu ve 40 öğrenci ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında derslere başlayacağının bilgilerini vererek mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diledi.

Okul Birincimiz Aysel Yaşar konuşmasında çok niteilikli bir öğretim elemanı kadrosuyla eğitim almaktan memnuniyetini ve hayata hazır bir eğitim aldığının ayrıcalığını hissettiğini ifade ederek mezun arkadaşlarına iyi dileklerini iletti.

Mezuniyet Törenimiz Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet KARAHAN'ın dilek ve temennileri ile sona erdi.

Mezuniyet Töreni Video Linki: https://uludag.edu.tr/dosyalar/tby/mezuniyet%20online/toren.mp4

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Tem-2020]

Haber Görüntüleme : [1.295]