MUHARREM ALİ DERE, SEMİNER & WORKSHOP
 MUHARREM ALİ DERE, SEMİNER & WORKSHOP

Marka Filozofu adı ile tanınan Muharrem Ali Dere, 04 Mart Çarşamba günü başladığı seminer programına, perşembe günü workshop ile tamamlayarak bilgi ve deneyimlerini Grafik Tasarım öğrencileri ile paylaştı. Altı saat süren etkinlikte, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Sayın Ertan Güneş, öğretim görevlisi sayın Uğur Fındıkoğlu ve tasarım bölümü öğretim elemanları konuklar arasında yerlerini aldılar.  Muharrem Dere, Dr. Ertan Güneş ve Grafik Tasarım programı başkanı Öğr. Gör. Gültekin Erdal, Dr. Öğretim görevlisi Erhan Mutlugün, Öğr. Gör., Evrim Sırmalı, Öğr. Gör. Gizem Anşin Gürtekin ve Öğr. Gör. Alper Çetin eşliğinde, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. sayın Mehmet Karahan’ı da ziyaret etti.

Üniversitemiz bünyesinde yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliğin birinci gününde, markanın tanımı, marka değeri, özellikleri, sürekliliği, önemli ip uçları ile deneyimlerini aktaran Dere, marka örnekleri ile sunumunu zenginleştirirken, öğrencilerin soru ve görüşlerine de yanıtlar verdi.

Etkinliğin ikinci günü Grafik Tasarım Programı laboratuvarında gerçekleştirilerek, sıfırdan marka yaratılmaya çalışıldı. Uygulamalı olarak logo tasarımı ile başlayan workshopta, guruplara ayrılan öğrenciler tasarım sürecine dahil edilerek, logo tasarlandı. Logonun görünürlüğü, farklılığı, akılda kalıcılığı ve okunur olabilmesi adına uygulamalı gösterim yapan Dere, öğrenciler ile oluşturduğu gurupların whatsApp ortamında da hesap açılmasını isteyerek, sürecin devam etmesini sağladı. Öğrencilerin sonu açık bu süreçte, her an soru, görüş ve tasarımları ile Dere’nin tecrübelerinden yararlanmaya devam edebilecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.296]