2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. A.Saim KILAVUZ'un teşrifleriyle gerçekleşti.
 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Sayın Rektörümüz             Prof. Dr. A.Saim KILAVUZ'un teşrifleriyle gerçekleşti.

2019-2020 Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplası Rektörümüz Prof.Dr. A. Saim KILAVUZ,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Pof. Dr. Adem DOĞANGÜN’ün teşrifleri ile gerçekleştirildi.

Akademik Kurul açılış konuşmasında yüksekokul müdürü Prof.Dr. Mehmet Karahan;

Mesleki Eğitimden formasyon kazanmış işgücünün artık ülkemiz için tartışmasız bir ihtiyaç olduğu,  Hem mesleki eğitimin gelişmesi için hem de mezunların sektörde aranan elemanlar olması için tüm gayretin ortaya konulduğunun altını çizerek Mesleki eğitimin kalitesini arttırabilmek adına akademisyen, işveren ve eğitimciler üzerine anket çalışmaları gerçekleştirildiğini ve bu çalışmaların bir çalıştay ile raporlandırıp ilgili paydaşların dikkatine sunup elde edilen sonuçları da ders müfredatlarına yansıtılacağını bildirerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileklerini paylaştı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. A. Saim KILAVUZ; göreve geldikleri dönem içerisinde akademik personelin özlük hakları ve kadro talepleri konusunda çalışmalar yaptıklarını, akademik yükseltmede şeffaflık içerisinde atamaların gerçekleştirildiğini, öğrencilerin yaz okulu taleplerini yerine getirdiklerini, yapılan anketlerde personel ve öğrenci memnuniyetlerinde oransal artışlar olmasının sevindirici olduğunu, anketler doğrultusunda sosyal imkanlara açısından belirtilen talebin karşılanması için planlamalar yapıldığını, üniversitenin fiziki alt yapısının iyileştirilmesi için mevcut imkanlar dahilinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun başarılı eğitiminin ve akademik kadrosunun Teknik Eğitim Fakültesi olmayı hak edecek düzeyde olduğunu, öğrenci tercih edilebilirlik sıralamasında tüm programların ilk üç içerisinde olmasının gurur verici olduğunu belirtti. Akademik personele yeni dönemin başarılı ve hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

Tören sonun da Yüksekokul  Müdürü Prof.Dr. Mehmet KARAHAN, Rektörümüz Prof.Dr. A. Saim KILAVUZ’a teşekkür plaketi arz etti.

Akademik Kurul Toplantısı sonrasında yardımlaşma amaçlı yapılan TEKBİLEK Etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [734]