GÜMOSED Başkanı Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

GÜMOSED Güney Marmara Otomobil Servisleri Derneği Başkanı Ersin Gökdağ ve Yönetim kurulu üyeleri Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr Mehmet Karahan'ı ziyaret etmiştir. Görüşmede müdür yardımcısı Prof.Dr.Yahya Ulusoy, Öğr.Gör. Cafer Kaplan hazır bulundular. Ziyarette otomotiv satış sonrası sektörü ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmede sektördeki ön önemli problemin yetişmiş kalifiye insan kaynağı olduğu vurgulanarak, yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı ile GÜMOSED  arasında eğitim konusunda işbirliklerin yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Bu konu ile ilgili olarak en kısa zaman içerisinde yüksekokulumuzda sertifikalı Hasar ve Araç Kabul Personeli Eğitim programının düzenlenmesi için çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.

Haber Tarihi : [20-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.198]