Programlar Bazında Gerçekleştirilen Seminerlere “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” Tarafından Düzenlenen Seminer ile Devam Edildi
 Programlar Bazında  Gerçekleştirilen Seminerlere  “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” Tarafından Düzenlenen Seminer ile Devam Edildi

Meslek Yüksekokulumuzda Programlar bazında her dönem gerçekleştirilen Seminerler Dizisine 26 Nisan 2022 tarihinde “Doğal Gaz ve Tesisatı Programı” tarafından düzenlenen seminer ile devam edildi.

Seminerde konuk konuşmacı olarak Copa Kombi Üretim Sorumlusu  Kaan Christian BİRLEY yer aldı. BİRLEY, öğrencilerimize Kombi üretimi ve Copa kombi hakkında bilgi verdikten sonra, kombileri meydana getiren bileşenlerinin özellikleri ve çalışma prensipleri, kombi tasarımlarında verimlilik artırıcı tasarımlar ve güncel yenilikler ile bireysel ısınma sistemleri hakkında bilgiler vermiştir. BİRLEY, soru-cevap bölümüyle sunumunu tamamladı. Kendisine Programımız ve Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [29-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [838]