İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Tarafından Öğrenci-Sektör Buluşmaları Kapsamında "Acil Durum ve Afet Farkındalığı" Semineri Düzenlendi

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı tarafından Öğrenci-Sektör Buluşmaları kapsamında bu hafta MEB İşyeri Sağlık Güvenlik Birimi Acil Durum Sorumlusu ve Arama Kurtarma Ekip Lideri Sayın Arif KEVENOĞLU’nu ağırladık. Kevenoğlu, işyerlerinde ve günlük hayatımızda meydana gelebilecek bazı acil durumlar hakkında bilgilendirmeler yaparak, acil durumlarda hazırlanması gereken acil durum planlarının neler olduğunu ayrıntılı olarak anlatmıştır. Kalabalık öğrenci topluluğunun ilgi gösterdiği seminer kapsamında öğrencilerimiz, acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olarak bu konuda gönüllü olmak istediklerini belirtmişlerdir.

Haber Tarihi : [01-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [907]