BUÜ, UİB VE İMA İŞ BİRLİĞİ İLE MODA TASARIMINDA KALIP GELİŞTİRME PROGRAMI SERTİFİKALI EĞİTİMİ PROJESİNDE EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bursa Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birliği ve İstanbul Moda Akademisi iş birliği çerçevesinde, "Moda Tasarımında Kalıp Geliştirme Programı" sertifikalı eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitime katılacak eğiticilerin oryantasyon eğitimi 15-17 Şubat tarihlerinde İstanbul Moda Akademisinde gerçekleştirildi. İMA eğitmen ve yöneticileri Burcu Yıldırım ve Nurgün Gümüş tarafından verilen eğitime Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Moda Tasarımı Programı öğretim görevlileri; Gizem Anşin Gürtekin, Mine Balcı, Hatice Kübra Özbey, Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri; Ayşe Akdeniz, Filiz Coşar Özak, Hüseyin Özdilek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri; Hasiye Balanan, Banu Ayten, Rabiya Görgün, Zeynep Yağcı Açıl  ve Uludağ İhracatçı Birliği Proje Sorumlusu Mihriban Akyol katıldı.  Sonraki eğitimler için hazırlıklar devam etmektedir.

Haber Tarihi : [21-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [1.090]