BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MYO MODA TASARIMI PROGRAMI 2022 JUNIO SHOW FUARINA KATILDI

Moda tasarımı programı Junio Show-Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları fuarına 12-15 Ocak 2022 tarihlerinde stant açarak okulumuzu ve programlarını tanıttı. Moda tasarımı programı Öğr. Gör. Gizem Anşin, Öğr. Gör. Mine Balcı, Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey ve moda tasarım programı öğrencileri fuara katılım sağladılar. Tüyap Bursa’nın organize ettiği fuardaki standımızı Beksiad Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursa Terzi Kumaşçı ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Naci Canfener ve Yönetim Kurulu üyeleri Baby Golden firma sahibi Erhan Güleş ve Mecit Özgür ziyaret etti. Fuarda sektördeki firmalar ziyaret edilerek karşılıklı işbirlikleri görüşüldü.

Haber Tarihi : [14-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.325]