MODA TASARIM PROGRAMIMIZ VE MARSALA TEKSTİL İLE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI
 MODA TASARIM PROGRAMIMIZ VE MARSALA TEKSTİL İLE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MODA TASARIM PROGRAMI VE MARSALA TEKSTİL EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü, Moda Tasarım Programı ve Marsala Tekstil eğitim protokol töreni, öncesinde karşılıklı fayda sağlayacak insan gücü kaynağı geliştirme amacıyla karşılıklı tanıtımların, sektörel önerilerin ve tekstil ile modaya ait geliştirilebilir projelerin sunumuyla gerçekleştirildi. TBMYO Müdür Yrd. Dr. M. Ertan Güneş, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım, Moda Tasarım Program Bşk. Öğr. Gör. Gizem Anşin Gürtekin, Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey, Öğr. Gör. Mine Balcı ve Marsala Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin Özel, Kurumsal İletişim ve Marka Müdürü Güler Uğurlu Altınel, Ürün Geliştirme Müdürü Hülya Karayel, Arge Yöneticisi Zerrin Kaya ile Tasarım ve Koleksiyon Müdürü İskender Uprak katılımıyla protokol imza toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Üniversite ile sektör ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen protokolde öğrencilerin işyeri eğitimi, staj ve istihdam olanakları konuları ile mesleki eğitime katkı sağlayacak çeşitli seminer, webinar, sergi, defile, workshop ve fuar organizasyonlarında iş birliği desteği sağlamak amacıyla eğitime güç katacak iş birliği protokolü imzalandı.

Marsala Tekstil firmasının üst yönetiminde yer alan ve Ürün Geliştirme Müdürlüğü yapan Hülya Kareyel’in Yüksekokulumuz mezunu olması ve Marsala Tekstildeki eğitimimize yönelik faaliyetlere katkı sağlayacak olması bu projeye ayrıca anlam katmış ve gurur kaynağımız olmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.558]