Haber

7.01.2016 15:41:07

BOSIAD Yönetim Kurulu Ziyareti

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve Is Adamlari Dernegi (BOSIAD) Yönetim Kurulu Baskani Ilker Oral ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Candan, Abdullah Bayrak, Mefküre Zümbülova ile Y.Mimar Hasan Sözüneri’nin ziyaretleri Prof.Dr.Mehmet Karahan’in ev sahipliginde gerçeklesmistir.

BOSIAD yönetiminin gündeminde yer alan Bursa Organize Sanayi bölgesine teknik okul projesine iliskin gelismelerle ilgili görüs alisverisinde bulunulan toplantida Prof.Dr.Mehmet KarahanTeknik Bilimler Melsek Yüksekokulu akademik kadrosu ve egitim alt yapisi hakkinda ayrintili bilgiler sundu.

BOSIAD yönetimi  ise yapilan tüm görüsmeler sonunda OSB sinirlari içerisinde bir mesleki ve teknik okul projesini   verimli ve sürdürülebilir bir planlamayla gerçeklestirmek istediklerini belirttiler.

Prof.Dr.Mehmet Karahan “Teknik personel egitiminde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun önemli bir tecrübeye sahip oldugunu, akademik kadromuz ve laboratuvar alt yapimiz ile sanayicinin taleplerine tüm destegi vermeye haziriz” dedi.



Bilgi

Okunma Sayısı: 1456
Eklenme Tarihi: 7.01.2016 15:41:07
Güncelleme Tarihi: -

Paylaş