TEV Üniversite Eğitim Bursu

Bu yıl, 16 Eylül-11 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek burs başvuruları, www.tev.org.tr adresinde ilan edilecek çevrimiçi (online) platform üzerinden yapılacaktır. Burs tutarı aylık 4.500 TL olup öğrencilerin bursu, sınıf geçtikleri ve 2,40/4,00 (62/100) genel not ortalaması koşulunu sağladıkları sürece üniversite eğitimleri boyunca devam edecektir. Başvuru sonrası teknik ön değerlendirme aşamasını geçerek mülakata katılmaya hak kazanan öğrenciler, TEV Başvuru Platformu aracılığıyla tüm aşamaları kendileri takip edebilecek, başvuru durumlarını, platformdan kişisel hesaplarına girerek öğrenebilecektir. TEV temsilcisi eşliğinde gerçekleştirilecek mülakatlar microsoft teams üzerinden yapılacaktır.  Mülakatta adayların başarı ve maddi destek ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, belirlenecek kontenjan kadar asil ve aynı sayıda yedek aday seçilecektir. Burs için seçilen asil ve yedek öğrenci listelerinin yer aldığı mülakat tutanağı fakülte mülakat oturumlarının tamamlanmasını takiben e-posta ile komisyon üyeleri ile paylaşılacaktır. Komisyon üyelerinin kurumsal e-posta hesapları üzerinden tutanağımıza onay vermesi durumunda bursiyer seçim süreci tamamlanmış olacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Eyl-2024 06:54]